Video

Reklame

En video på din hjemmeside kan i mange tilfælde præsentere dit produkt betydeligt bedre end blot et foto.

Billeder som reklame er efterhånden blevet så stor en del af vor hverdag, både som trykte reklames som billeder på nettet, at de fleste er blevet blinde for at fange budskabet.

En video derimod, kan fastholde kundens opmærksomhed så længe at budskabet kan opfattes.

 

Lad os sammen lave en præsentation af dit firma/produkt. Film virker, film sælger og hvis du tror det er dyrt må du tro om igen. Prisen afhænger naturligvis af hvad den skal indeholde og hvor lang den skal være, men en kort præsentation kan som regel laves for et godt stykke under Kr. 5000,-

Vi leverer video og kode lige til at sætte ind på din egen hjemmeside.

Sponsorreklame

En skærm i et venteværelse, kantine, sportshal eller lignende, der viser korte videoklip eller animationer fra sponsorer er et virksomt og levende reklamemiddel. For sportsklubber kan dette være en yderst billig investering, idet de fleste klip vil blive betalt af de sponsorer der vises på skærmen.

Musik

En video af dit band i form af korte klip sat sammen til en musikvideo vil være en appetitvækker for publikum ved en kommende koncert. Kan eventuelt bruges som introduktion på Facebook og sikrer flere besøgende til dit arrangement. En video der kan bruges igen og igen.