Søholm Fotos storprint

Søholm Foto tilbyder print af dine fotos i storformat. Plakater lige klar til ophængning i hjemmet.

I mange print-butikker kan du få printet dine billeder ved at uploade dem online

Desværre er det ikke alle steder du får leveret en ordentlig kvalitet. Mange steder printer man ikke, men “trykker” billederne med tryksværte og gør dette på almindeligt papir og sparer det rigtige fotopapir. Resultatet er billeder der ikke er i den korrekte opløsning og som falmer hurtigt ved påvirkning af direkte dagslys.

Vi anvender en professionel storformatprinter som er specielt indrettet til print af fotos. Vi anventer fotopapir i højeste kvalitet fra Canon og ægte Lucia blæk fra Canon, der er både vandfast og lysægte. Resultatet er knivskarpe billeder i høj opløsning.

Vi kan printe dine billeder i størrelser fra A4 til A1. Har du brug for andre størrelser, så kontakt os med menupunktet “Kontakt”. Vi printer ikke billeder mindre end A4. Dette er “Storprint”.

Når du bestiller Foto-Print, kan du vælge mellem forskellige papirtyper.

  • Blankt papir

  • Mat papir

  • Satin papir

Blankt papir er det ultimative valg med hensyn til skarphed og giver ofte det bedste resultat. Det kan dog være lidt forstyrrende med reflekser fra f.eks. vinduer.

Mat papir er det mest ideelle til store billeder der skal hænge i lokale hvor der er lysindfald fra vinduer.

Satin papir er en mellemting mellem de to foregående og meget benyttet. Skinner en smule men de store reflekser undgås.

Ønsker du billedet opklæbet på 10mm. tyk skumpap, klarer vi også dette.

Bestilling af storprint
Vælg formatet for dit billede
Vælg hvilken papirtype du ønsker
Marker her hvis du ønsker opklæbning

Her foregår intet på automatik. Alle print bliver vurderet individuelt og du kan gratis vælge om vi skal beskære dit billede eller justere farver eller anden billedbehandling.

Det vigtigste for os er at levere et så perfekt resultat som det overhovedet er teknisk muligt. Vi har mange års erfaring med PhotoShop og kan udrette det mest utrolige med dine billeder hvis du ønsker hjælp. Vores printer er forsynet med avanceret kalibreringsudstyr, der sikrer korrekt farvegengivelse.

Når du bestiller print her, får du en bekræftelse tilbage med et link hvor du kan tjekke dit billede for at se om alt er som du ønsker det. Du betaler intet før du har godkendt denne prøve.

Først når du har godkendt endeligt resultat får du en opkrævning der kan betales over mobilepay.

Ønsker du opklæbning, så har vi et problem med forsendelse. Materialet er to stykker pap med skum imellem. Det er et meget skørt materiale at sende og vil koste en del at emballere. Bedst er det hvis du er i stand til at afhente her.

Her er vores priser for opklæbning:

  • A4 – Kr. 40,-
  • A3 – Kr. 70,-
  • A2 – Kr. 90,-
  • A1 – Kr. 120,-